PRODUSE DE LUBRIFIERE ORIGINALE U.S.A.
CU INALTA TEHNOLOGIE DE FABRICARE

SC X1R LOGISTIC SRL are ca domeniu de activitate importul si comercializarea lubrifiantilor auto si industriali, atat din categoria uleiurilor pentru motoare, cutii de viteza, sisteme hidraulice, (etc.) cat si din categoria tratamentelor pentru reducerea uzurii in motoare si refacerea suprafetelor metalice in contact.

PREZENTI PESTE TOT IN LUME

Stim cu totii ca in ziua de astazi, motoarele sunt exigente, insa pentru noi aceasta nu este o problema, deoarece detinem CERTIFICAT ISO 9001 – decizie acordata in urma testarilor severe la care produsele noastre au fost supuse, iar in momentul de fata ne putem mandri ca producem lubrifianti care indeplinesc cerintele de performanta cele mai exigente ale producatorilor de motoare de astazi, precum si reglementarile internationale de protectie a mediului.

Produsele X1R si AMTECOL, lubrifiantii industriali DURALIFE, serviciul tehnic dar si colaborarea excelenta cu clientii nostri isi fac simtite prezente peste tot in lume: EUROPA, America Latina, America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa, Asia. Oferim o gama completa de servicii, distributie internationala si suport pentru clientii ce aleg sa colaboreze cu noi.

INTR-O CONTINUA DEZVOLTARE

Firma noastra importa lubrifianti originali din Statele Unite ale Americii direct de la producatori. Originea produselor si mentinerea de catre producatori a standardelor inalte de calitate confera un mare avantaj competitiv. Gama de produse X1R si AMTECOL se adreseaza tuturor acelor clienti care doresc sa foloseasca in motoarele, utilajele si echipamentele lor produse performante fabricate cu cele mai revolutionare tehnologii din domeniu, tehnologii spatiale atestate si certificate la nivel mondial de catre NASA precum si de cele mai prestigioase organizatii si institutii de cercetare tehnica din lume.

Ultimele produse adaugate in Magazin
PROGRAM DE LUCRU

LUNI – VINERI

09:00 ~ 17.00

SAMBATA – DUMINICA

inchis